Melegítő kabát
Melegítő kabát
11 500 Ft

Melegítő kabát

Melegítő kabát
Melegítő kabát
Melegítő kabát
Melegítő kabát
Melegítő kabát
A melegítő kabát egy multifunkciós ruhadarab.

Versenyagarak ruhatárából nem hiányozhat, mivel melegen tartja az izmokat edzések és versenyek alkalmával, és egy mozdulat ráadni a kutyára, illetve levenni róla.

Tökéletes az összes olyan kutyának aki nem annyira fázós, nincs szüksége extra védelemre a hideg ellen, csak egy egyszerű mellkason és hason tépőzáras kabátra.

Illetve az extra fázós kutyáknak egy szuper lehetőség a réteges öltözködésre. Bármelyik fajta pulcsi kényelmesen elfér alatta, így a pórázas sétához két réteg is lehet a kutyuson, futkározásnál pedig egy pillanat alatt lekerülhet a kabát és marad a pulcsi.

A kabát külső része vízlepergető softshell, a bélése pedig minőségi polár.

11 500 Ft
Részletek
Mosási útmutató: Kézzel és géppel is mosható, 40 fokon. FONTOS hogy ne használj öblítőt! Az öblítő erősen gyengíti a softshell anyag vízlepergető képességét!

FIGYELEM!!
A ruhák egyedileg készülnek, minden kutyának a saját méretei alapján. Ezért kérlek szépen, hogy az "Útmutató méretvételhez" menüpontban található kép alapján pontosan mérd le a kutyusod. A méreteket, illetve a kuya fajtáját a rendelés leadásakor megjelenő megjegyzés rovarba írd be.

A ruhák elékszítése ideje az utalás beérkezésétől számított 15-30 nap. Ez a megrendelések mennyiségének a függvényében folyamatosan változik. Az aktuális átfutási időről üzenetben tudsz érdeklődni.
Adatok
Cikkszám
melegitokabat