Esőkabát
Esőkabát
11 500 Ft
ÚJ

Esőkabát

Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Esőkabát
Az esőkabát tavasztól egészen őszig alapdarab, mivel sosem tudhatod mikor lesz rá szükség!

Könnyű, vékony, nyári softshellből készült, mely a derék részen lévő pánttal rögzíthető.

A nyári softshell vékonyabb mint a normál softshell. A külső réteg azonos, viszont a belső réteget a micropolár helyett egy vékony mesh háló helyettesíti, ezért nincs szükség plusz bélésre. Alig van súlya.
Kiválóan véd a szél ellen, jó vízállóképességgel és jó páraáteresztő képességgel rendelkezik.
A legnagyobb nyári melegben is használható!

Az esőkabát mellkas és fenék részén fényvisszaverő csíkkal van ellátva a jobb láthatóság érdekében.

Hiába vékony, a derékpánton lévő bújtatónak köszönhetően mégis stabil. Kutyusod mozoghat benne aktívan, fetrenghet a fűben, az esőkabát a helyén fog maradni.

Az esőkabát nyakrésze olyan hosszú, hogy kapucniként is fel tudod húzni a kutyus fejére. A homloknál állíthatós gumi szolgál rögzítésként.

A kabát lehet egyszínű, de ha neked úgy jobban tetszik, választhatsz a nyaknak es a derékövnek más színt is. Nagyon vagány színösszeállításokat tudsz így csinálni!
11 500 Ft
Részletek
Mosási útmutató: Kézzel és géppel is mosható, 40 fokon. FONTOS hogy ne használj öblítőt! Az öblítő erősen gyengíti a softshell anyag vízlepergető képességét!

FIGYELEM!!
A ruhák egyedileg készülnek, minden kutyának a saját méretei alapján. Ezért kérlek szépen, hogy az "Útmutató méretvételhez" menüpontban található kép alapján pontosan mérd le a kutyusod. A méreteket a rendelés leadásakor megjelenő megjegyzés rovarba írd be.

A ruhák elkészítési ideje az utalás beérkezésétől számított 15-30 nap. Ez a megrendelések mennyiségének a függvényében folyamatosan változik. Az aktuális átfutási időről üzenetben tudsz érdeklődni.

Adatok
Cikkszám
esokabat_nyari